قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۱/۲۴ - ۰۹:۵۰
رئیس بیمارستان شهدای خلیج فارس خبر داد

مداوای 35 مجروح زلزله در بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر / یک مجروح همچنان در کما

رئیس بیمارستان شهدای خلیج فارس از مداوای 35 مجروح زلزله دشتی در این بیمارستان خبر داد و گفت: خانم ۶۰ ساله‌ای در کما بوده که وضعیت وی نسبت به چند روز گذشته بهتر است.

مداوای 35 مجروح زلزله در بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر / یک مجروح همچنان در کما

 

 

به گزارش سراج24: سعید کشمیری جمعه شب در حاشیه عیادت خبرنگاران از مجروحان زلزله در بیمارستان شهدای خلیج فارس با اشاره به نحوه خدمات‌رسانی بیمارستان شهدای خلیج فارس به مجروحان اظهار داشت: پس از اطلاع از وقوع زلزله، اورژانس را از بیماران معمولی خالی کرده و اورژانس دیگری برای آنان در نظر گرفتیم و دو ساعت پس از زلزله نخستین بیماران به بیمارستان شهدای خلیج فارس آمدند.

وی بیان کرد: تا صبح فردای نخستین روز زلزله 84 مجروح زلزله به بیمارستان شهدای خلیج فارس منتقل و برخی سرپایی مداوا شدند، اما تمام مجروحان حداقل یک روز در بیمارستان شهدای خلیج فارس بستری بودند.

رئیس بیمارستان شهدای خلیج فارس تصریح کرد: عمده آسیب‌ها شکستگی دست، پا، لگن و ران بوده که درمان‌های لازم برای آنان صورت گرفته است.

کشمیری با بیان اینکه اکنون موضوع مراقبت از این مجروحان در دستور کار است، گفت: به دلیل شکستگی‌هایی که این مصدومان داشتند اکنون مراقبت‌های ویژه نیاز دارند که با جدیت بیشتری آن را انجام می‌دهیم.

وی گفت: هم اکنون 35 مجروح زلزله در بیمارستان شهدای خلیج فارس بستری و تحت درمان هستند و خانم 60 ساله که در آی سی یو بوده و وضعیت خوبی هم ندارد، به کما رفته هر چند وضعیت هوشی وی نسبت به روزهای گذشته بهتر شده و به ضریب 8 رسیده است.

کشمیری بیان کرد: برای همراهان مجروحان نیز اتاق‌های ویژه با امکانات لازم در نظر گرفتیم تا در کنار مجروحان خود باشند.

رئیس بیمارستان شهدای خلیج فارس خاطرنشان کرد: کمبود خون هم نداریم و پرسنل بیمارستان شهدای خلیج فارس با تمام توان در خدمت مجروحان و سایر بیماران هستند.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••